تعمیر آسانسور و پله‌برقی

تعمیر آسانسور

امروزه آسانسورها از جمله مهم ترین و بهترین تجهیزات به شمار می روند که برای جابجایی بار و انسان در طبقات مختلف ساختمان های مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. به گونه ای که بدون وجود این تجهیزات عملا رفت و آمد بین طبقات مختلف در ساختمان های چند طبقه و جابجایی بار امکان پذیر نمی شود. با استفاده از این تجهیزات به راحتی و در مدت زمان کوتاهی افراد می توانند بیم طبقات مختلف جابجا شوند. از جمله مسائل اصلی و مهمی که در استفاده از آسانسورها مطرح است، مساله خرابی و نیاز به تعمیر این تجهیزات است. به همین منظور در صورت مشاهده علائم خرابی این سیستم ها ضروری است که اقدامات لازم برای تعمیر آن ها انجام شود تا از بروز خرابی های دیگر که منجر به بار آمدن خسارات هنگفت می شود، جلوگیری شود. در این مقاله قصد داریم موضوع تعمیر آسانسور را به طور مشروح مورد بررسی قرار دهیم.

گاهی فرد به هنگام خرید، بهترین نوع آسانسور و قطعات آن را خریداری می کند اما نصب این دستگاه را به افراد غیر متخصص می سپارد و همین امر باعث میشود پس از مدتی آسانسور عملکرد مطلوب خود را از دست بدهد. پس در کنار خرید قطعات با کیفیت به مراحل نصب نیز باید توجه داشت.

برای نصب آسانسور مانند نصب هر وسیله دیگر، باید مراحلی طی شود و به نکاتی نیز توجه شود که در ادامه به بررسی و ذکر تمام این مراحل و نکات خواهیم پرداخت.

تعمیر آسانسور چیست؟

به طور کلی آسانسور از دو بخش قطعات الکتریکی و مکانیکی تشکیل شده است. اگر هر یک از قطعات این دو بخش دچار خرابی و ایراد شود، نیاز به انجام تعمیر آسانسور ضروری می شود. برای مثال چنانچه فنر کفشک های کابین تنظیم نباشد یک ایراد مکانیکی رخ داده است و نیاز به تعمیر فوری آسانسور وجود دارد. در واقع می توان گفت تعمیر آسانسور مجموعه فعالیت هایی است که در مواقع رخ دادن خرابی و بروز ایرادات در هر یک از قطعات آسانسور انجام می شود تا عیب به وجود آمده رفع شده و افراد بتوانند به راحتی از آسانسور استفاده کنند.

تعمیر آسانسور هم شامل دو نوع فعالیت می شود. یک فعالیت آن تنظیم قطعاتی است که یا به درستی نصب نشده اند و یا در اثر کار کردن آسانسور از تنظیم خارج شده اند. فعالیت دیگر آن رفع ایراد قطعه خراب شده یا تعویض کامل آن است. در برخی از مواقع خرابی ایجاد شده تنها باعث شده که قسمتی از قطعه خراب شود که تعمیرکار می تواند آن را با انجام تعمیرات رفع عیب کرده و مجددا به کار بیندازد. اما در برخی از مواقع هم به دلیل خرابی کامل قطعه یا سوختن قطعه الکتریکی، نیاز است که آن قطعه به طور کامل تعویض شود.

شاید برای خیلی از شماها پیش اومده که بارها با آسانسور خراب و متوقف در طبقه خاصی مواجهه شدید و مجبور شدید از راه پله به جای آسانسور استفاده کنید.

اولین سوالی که به ذهن مصرف کنندگان می رسد این است که علل خرابی های مکرر برخی آسانسورها چیست؟

بدیهی است عوامل متعددی در خرابی های مکرر آسانسور موثر می باشد از جمله استفاده از قطعات نامرغوب، نصب نامناسب و توسط تیم کم تجربه، عمر زیاد آسانسور و …

بهترین راه برای کاهش خرابی های آسانسور و تعمیرات و رفع خرابی آسانسور؛ استفاده از کارشناسان شرکتهای دارای مجوز طراحی و مونتاژ می باشد که آسانسور رو ماهیانه مطابق قرارداد سرویس و نگهداری بازرسی نمایند.

استفاده از مشاوران خبره صنعت جهت بازسازی و بهینه سازی آسانسور می تواند در کاهش هزینه های شما موثر واقع شود و از تکرار هزینه جلوگیری کند.

شرکت پارس آسانسور به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو و باسابقه در صنعت آسانسور همواره خود را در برابر آسایش و آرامش مشتریان مسئول می داند و تلاش می کند با اقدامات پیشگیریانه مانع از خرابی های ناخواسته و مکرر آسانسورهای تحت قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور خویش شود.

جنرال سرویس فصلی و دوره ای از جمله اقدامات پیشگرانه شرکت آسانسور پارس می باشد. این اقدام که برای مشتریان VIP بصورت رایگان انجام می شود بصورت داشبورد مدیریتی همواره از اوضاع و احوال آسانسور خویش جویا هستید.

اخذ استاندارد ادواری آسانسور با کمترین هزینه از دیگر اقدامات پیشگیرانه در این زمینه می باشد.

ارائه گارانتی های طولانی مدت جهت آرامش و آسایش مشترکین از دیگر ویژگی های بخش خدمات سرویس و نگهداری آسانسور شرکت پارس است که خود را متعهد به تعالی و رضایت مندی مشتری می داند.

شایع ترین خرابی ها و ایرادات آسانسور

در این قسمت شایع ترین مشکلات و خرابی هایی که سیستم های آسانسور با آن ها مواجه می شود مورد بررسی قرار گرفته است. می توان گفت این مشکلات در اکثر سیستم ها اتفاق می افتد که نیاز به انجام تعمیر آسانسور را ضروری می سازد.

  • قطع شدن جریان برق

به دلیل آن که سیستم آسانسور برای کار کردن به جریان برق نیاز دارد، هر گونه ضعیف شدن یا قطعی برق می تواند عملکرد آن ها را مختل کند. همچنین به روز رسانی شبکه برق رسانی در آپارتمان و ساختمان که باعث افت جریان برق می شود بر عملکرد آن تاثیر منفی می گزارد.

  • فلکه های فرسوده موتور

فرسودگی فلکه های موتور باعث آن می شود که روی ریل ها یا طناب های فولادی ساییدگی بیش از اندازه ایجاد شود که این مساله باعث افزایش سطح ساییدگی ری قطعات و سطوح متحرک می شود. این وضعیت باعث اختلال در حرکت و جابجایی کابین آسانسور می شود.

  • بروز آلودگی ها در قسمت های آسانسور

درون روغنی که برای روانکاری قطعات متحرک آسانسور استفاده می شود، ذرات فلزی بسیار ریزی آزاد شده که باعث ایجاد اختلال در سیستم گیربکس آسانسور می شود. همچنین فرسوده شدن روغن به دلیل تعویض دیرهنگام آن هم می تواند باعث آلودگی سیستم آسانسور شده و عملکرد تجهیزات را دچار اختلال کند.

  • خرابی و ایراد پیدا کردن بلبرینگ ها

در حدود بیش از نیمی مشکلات و خرابی های موتور مربوط به خرابی های بلبرینگ است. به طوری که ارتعاشات و لرزش های داخل موتور باعث می شود بلبرینگ ها از خود سر و صدای زیادی ایجاد کنند.

  • تنظیم نبودن و نصب نامناسب موتور

تراز و تنظیم بودن موتور آسانسور مساله ای بسیار مهم است. زیرا اگر موتور تراز و تنظیم نباشد، ساییدگی فلکه کشش اصلی و بلبرینگ های موتور را به دنبال دارد.

هم اکنون با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

تعمیرات آسانسور

تعمیرات آسانسور به مجموعه خدماتی گفته می شود که در موقع بروز خرابی و یا ایراد در چند قطعه از سیستم آسانسور رخ می دهد. برای مثال اگر سیستم آسانسور هم در بخش مکانیکی و هم الکتریکی دچار خرابی چند قطعه شود در این صورت نیاز به انجام تعمیرات آسانسور وجود دارد. البته تعمیرات آسانسور هم به دو شکل دوره ای و موردی انجام می شود. در شکل دوره ای، مالکان آپارتمان ها قراردادی با یک مرکز تعمیرات آسانسور منعقد می کنند که با این قرارداد، مرکز تعمیرات موظف است طی دوره های مشخص که معمولا ماهانه است، آسانسور را بررسی کرده و در صورت بروز خرابی ها، به شناسایی ایرادات و خرابی ها پرداخته و تعمیرات لازم را انجام دهد.

در روش موردی هم هیچ گونه قراردادی بین کارفرما و مرکز تعمیرات بسته نمی شود و تنها مدریت ساختمان در مواقعی که آسانسور دچار خرابی شود از یک تعمیرکار برای رفع ایرادات به وجود آمده کمک می گیرد. به طور کلی روش تعمیرات دوره ای هم از نظر هزینه و هم از نظر ایمنی نسبت به روش موردی بهتر است.

تعمیر فوری آسانسور

در برخی از مواقع خرابی هایی در سیستم آسانسور پیش می آید که نیاز است تعمیر فوری انجام شود. به عبارتی دیگر تعمیر فوری باید زمانی انجام شود که سیستم آسانسور با مشکلات جدی روبرو شده که امکان استفاده از آن وجود ندارد. همچنین این مشکلات جدی علاوه بر این که باعث می شود استفاده از آسانسور غیر قابل استفاده شود، ممکن است به سایر قطعات آن هم آسیب برساند که در این صورت هزینه های هنگفتی را به بار می آورد. از این رو ضروری است در مواقعی که آسانسور با مشکلات و خرابی های جدی روبرو می شود با تعمیر فوری مشکلات به وجود آمده را رفع کرد.

هزینه تعمیر آسانسور

به طور کلی هزینه های تعمیر آسانسور به عوامل مختلفی بستگی دارد و این عوامل تعیین کننده میزان این هزینه خواهد بود. عامل اول تجاری یا مسکونی بودن ساختمان است. به طوری که هزینه تعمیر آسانسور در ساختمان ها و آپارتمان مسکونی نسبت به اماکن و ساختمان های تجاری کم تر است. عامل بعدی، ارتفاع ساختمان یا آپارتمان است. مسلما ساختمانی که چند طبقه و چند واحدی باشد، هزینه تعمیر آسانسور آن نسبت به ساختمانی که ارتفاع و طبقات کم تری دارد، بیش تر خواهد بود.

عامل بعدی ظرفیت آسانسور است. آسانسوری که برای مثال بزرگ بوده و ظرفیت چندین نفر را دارد در صورت خرابی هزینه تعمیر آن از آسانسور با ظرفیت کم، بیشتر خواهد بود. عامل مهم دیگر نوع خرابی قطعه یا قطعات آسانسور است. برای مثال در صورت سوختن موتور الکتریکی آسانسور هزینه ای که باید بابت تعمیر و یا تعویض آن پرداخته شود، بالاتر از هزینه ای است که مثلا برای خرابی ریل باید پرداخت شود. دوره ای یا موردی بودن تعمیرات هم از لحاظ هزینه باهم تفاوت دارند. به طوری که تعمیرات دوره ای نسبت به تعمیرات موردی هزینه کم تری خواهد داشت. از این رو برای مالکان آپارتمان ها و ساختمان ها مقرون به صرفه تر است که برای انجام تعمیرات آسانسور روش دوره ای را انتخاب کنند.

خدمات تعمیر آسانسور

شرکت های بسیاری که در زمینه تعمیرات آسانسور فعالیت می کنند انواع خدمات تعمیر را برای کارفرمایان و مشتریان ارائه می دهند. از آن جایی که آسانسورها انواع مختلفی را شامل می شوند که هر یک از نظر کاربری و نوع سیستم و تجهیزات با هم تفاوت های زیادی دارند، از این رو خدمات تعمیرات آن ها هم می تواند متفاوت باشد. آسانسورها از قطعات مختلفی تشکیل شده اند؛ برای نمونه می توان به قطعاتی از قبیل آهن کشی، کابین، درب کابین، شاسی کابین و طبقات، موتور، کفشک ها، گاورنر، تراول کابل، سیم بکسل، ریل، سنسورها، براکت های وزنه و کابین و غیره اشاره کرد. در صورت خرابی و ایراد داشتن این قطعات، به انجام خدمات تعمیر متفاوتی هم نیاز خواهیم داشت. برای مثال ممکن است قطعات الکتریکی سوخته باشد که نیازمند آن هستیم که قطعه تعویض شود. یا این که سیم بکسل مشکل داشته باشد که نیاز به انجام تنظیم آن وجود داشته باشد. از این رو خدمات تعمیر آسانسور شامل انواع مختلفی از خدمات است که توسط شرکت های تعمیر و سرویس آسانسور ارائه می شود.

تعمیر خرابی آسانسور

بسیاری از شهروندان و مالکان ساختمان ها در مساله تعمیر خرابی آسانسور با مشکلاتی مواجه هستند. یکی از مهم ترین مشکلات در این زمینه، یافتن یک مرکز تعمیرات معتبری است که تعمیرکاران و تکنسین های ماهر و متخصصی داشته باشد که از تجربه کافی هم برخوردار باشند. زیرا از یک طرف تعمیر خرابی آسانسور اگر به شکل اصولی و صحیح انجام شود می توان امید داشت که آسانسورها مجددا تا مدت طولانی بدون مشکل کار خواهد کرد. اما در غیر این صورت در مدت زمان کوتاهی باید مجددا تعمیرات لازم را به عمل آورد. از سوی دیگر هزینه های بالای تعمیر خرابی آسانسور است. به گونه ای که کارفرمایان به دنبال یافتن مراکز تعمیر معتبری هستند که در عین حال که می توانند خدمات باکیفیتی ارائه دهند که مشکل آسانسور به طور مطلوبی رفع شود، هزینه های خدمات آن ها هم معقولانه و مناسب است. از این رو لازم است برای یافتن شرکت ها و مراکز تعمیر معتبر، تحقیق کافی به عمل آورید.

تعمیرات آسانسور شبانه روزی

امروزه شرکت های معتبر تعمیر آسانسور خدمات خود را به صورت شبانه روزی به مشتریان و کارفرمایان ارائه می کنند. دلیل شبانه روزی بودن ارائه خدمات هم آن است که استفاده از آسانسورها، زمان و ساعت مشخصی ندارد و در هر لحظه از شبانه روز از این سیستم ها برای جابجایی استفاده می شود. تصور کنید که فردی در ساعات آخر شب در یک آپارتمان چند طبقه یا برج بلند مسکونی از آسانسور استفاده می کند که ناگهان ممکن است سیستم دچار مشکل شود که در این حالت اگر آسانسور تا ساعاتی به همین حالت باقی بماند فرد دچار پریشانی بسیاری شده و ممکن است به دلیل ترس و اضطراب بسیار دچار صدمات جدی جسمی و روحی شود. در این شرایط لازم است خدمات تعمیر آسانسور به شکل شبانه روزی به مشتریان و شهروندان ارائه شود. به صورتی که در هر لحظه که آسانسور در ساختمان در هر نقطه از شهر دچار مشکل شد، با یک تماس با مرکز تعمیرات، پرسنل تعمیرکار در اسرع وقت به محل اعزام شده و مشکل ایجاد شده را فورا حل کنند.

خدمات شبانه روزی برای تعمیر آسانسور به خصوص در کلان شهری همانند تهران بسیار ضرورت دارد. زیرا به علت تراکم انبوه ساختمان ها و آپارتمان های مسکونی، بروز ایرادات و خرابی های احتمالی در آسانسورها می تواند مشکلات بسیار عدیده ای برای شهروندان ایجاد کند. در این صورت لازم است شرکت های معتبر تعمیر آسانسور به صورت شبانه روزی خدمات خود را ارئه دهند.

نشانه ‌های خرابی آسانسور و نیاز به تعمیر آسانسور

آسانسور ها از ضروری ترین و بهترین تجهیزات مورد استفاده در بسیاری از ساختمان های مسکونی و تجاری می باشد که امروزه بسیاری از مردم در سراسر جهان، به دنبال راهنمای خرید و اجرای بهترین این تجهیزات هستند. آسانسور ها می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن، افراد را تا طبقات بسیار بالا جا به جا کرده و بهترین و بی نظیرترین خدمات را برای شما به ارمغان آورند. یکی از مهمترین و اصلی ترین موضوعاتی که در استفاده از آسانسور ها، ذهن بسیاری از مردم را به سوی خود مشغول کرده است، خرابی این تجهیزات می باشد. حال شما از کجا می توانید متوجه شوید که آسانسور ساختمان تان خراب شده است؟ برای این امر نیز راهکارهای بسیار متعددی وجود دارد که از مهمترین آنها می توان به نشانه های خرابی آسانسور ها اشاره کرد. شما می توانید در صورت مشاهده نشانه های مربوط به خرابی آسانسور ها، سریعا اقدامات مورد نیاز برای تعمیر آسانسور را انجام دهید.

از مهمترین و اصلی ترین نشانه های خرابی آسانسور ها می توان به مواردی از جمله زیر اشاره کرد:

  • شنیدن صداهای غیر عادی
  • استپ های بسیار شدید در هنگام حرکت یا توقف
  • هم سطح نبودن آسانسور در هنگام ایستادن در طبقات
  • حرکت کردن آسانسور وقتی که هنوز درب آن باز است
  • حبس شدن افراد در آسانسور ها
  • گیر کردن آسانسور ها

اگر شما نیز با یکی از نشانه های خرابی مذکور در فوق مواجه شدید، می توانید این فرصت را از دست ندهید و هم اکنون با همکاران ما از همین وب سایت در تماس باشید. در ادامه مقاله سعی بر آن داریم تا در مورد بهترین و مناسب ترین زمان برای تعمیر آسانسور و ایده آل ترین شرکت برای این امر، توضیحات بیشتری را به حضورتان ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

دلیل خرابی‌های آسانسور چیست؟

تعمیر آسانسور همانطور که اشاره شد، یکی از مهمترین و اصلی ترین نگرانی های بسیاری از مردمی می باشد که از آسانسور استفاده می کنند. از مهمترین دلایلی که سبب خرابی آسانسور شده و نیاز به تعمیر آسانسور را به دنبال دارد، می توان به مواردی از جمله زیر اشاره کرد:

  • عدم سرویس و نگهداری از آسانسورها به شکل دوره ای
  • استفاده بسیار نادرست ساکنان و افراد از آسانسور
  • استفاده از نامرغوب ترین قطعات در ساخت و نصب آسانسور
  • نصب آسانسور به شکل بسیار نادرست
  • عدم توجه به برخی از مهمترین و اصلی ترین استانداردهای مربوط به طراحی و ساخت آسانسور

چه زمانی به تعمیرات آسانسور نیاز است؟

یکی از مهمترین سوال های بسیاری از افراد را دقیق ترین زمان برای تعمیر آسانسور شکل داده است که در این مورد می توان گفت، هر وقتی که شاهد عملکرد متفاوت در آسانسور شدید، می توانید اقدامات مربوط را برای تعمیر آسانسور انجام دهید. اگر شما نتوانید در زمان مناسبی اقدام به تعمیرات مورد نظر خود داشته باشید، ممکن است بسیاری از قطعات آسانسورها آسیب دیده و هزینه های بسیار بالایی را برای شما به وجود آورد.

نحوه انجام تعمیرات در قسمت های مختلف آسانسور

در این بخش به توضیح نحوه انجام تعمیر آسانسور برای قسمت های مختلف آن پرداخته ایم. به این منظور لازم است برای انجام تعمیرات قسمت های مختلف در آسانسور به صورت تخصصی باید از خدمات شرکت معتبر تعمیر آسانسور استفاده کنید.

  • در قسمت کابین، چنانچه ترک خوردگی، شکستگی، کج شدن و …. مشاهده شود باید مورد تعمیر قرار گیرد. به این صورت که اگر کابین از حالت عادی خارج شده و هر گونه تغییری داشته باشد، ایمنی آن دچار اختلال شده و باعث به خطر افتادن امنیت کاربران می شود. در این صورت به محض مشاهده هر گونه تغییر حالتی در کابین باید فورا نسبت به رفع عیب و خرابی آن اقدام شود.
  • قسمت دیگر در تعمیر آسانسور مربوط به تابلو برق آن است که ممکن است به هر علتی دچار خرابی شود. از این رو در صورتی که احتمال خرابی این قطعه وجود داشته باشد، باید به بررسی و کنترل سالم بودن سیم ها، کابل ها، فیوزها و کلیدهای برق بپردازید و در صورت خرابی سریعا نسبت به رفع عیب بپردازید. برای مثال در صورت آسیب دیدگی و ترک خوردن سیم ها و کابل ها که روکش آن ها نیز ممکن است از بین رفته باشد، باید فورا نسبت به جایگزینی آن ها با سیم ها و کابل های نو اقدام کنید.
  • قسمت دیگری که به تعمیرات آسانسور مربوط می شود، قطعات مکانیکی و حرکتی سیستم است. قطعاتی از قبیل سیم بکسل ها، فلکه هرزگرد، گاورنر، قلاب سر بکسل، وزنه تعادل، ریل ها و ….. از جمله قطعات مکانیکی و حرکتی آسانسور هستند. در صورتی که به هر علتی این قطعات دچار آسیب، شکستگی و خرابی شوند، باید نسبت به تعمیر و رفع عیب آن ها اقدام شود. البته بازدید این قطعات کار تکنسین ها و تعمیرکاران حرفه ای و ماهر آسانسور است که با دقت به بررسی و کنترل سالم بودن آن ها بپردازند. از این رو نباید خودسرانه نسبت به بازدید و حتی تغییر و تعمیر قطعات پرداخت. زیرا امکان بروز حوادث جانی و مالی بسیاری وجود دارد.
  • قسمت چهارم، موتور و قطعات وابسته به آن است. موتور آسانسور دستگاهی الکترومکانیکی است که با کار کردن خود نیروی مورد نیاز برای حرکت آسانسور را تولید می کند. وقتی این دستگاه دچار خرابی و آسیب شود، کل آسانسور از کار می افتد. از این رو بازدید دوره ای و کنترل موتور آسانسور از اهمیت خاصی برخوردار است. در صورت خرابی و حتی سوختن بخش هایی از موتور، باید از خدمات یک شرکت معتبر آسانسور استفاده کنید.

تعمیرکار آسانسور چه وظایفی دارد؟

یک تعمیرکار ماهر و متخصص آسانسور وظایفی برعهده دارد که در این قسمت به آن اشاره کرده ایم. تعمیرکار باید بتواند با این وظایف به خوبی آشنایی داشته باشد در کوتاه ترین زمان به طور کامل انجام دهد و هر چه سریع تر نسبت به راه اندازی مجدد سیستم آسانسور اقدام کند.

  • بازدید و کنترل هر کدام از قطعات مکانیکی و الکتریکی آسانسور به منظور اطمینان از سالم بودن یا خرابی آن ها.
  • تعمیرکار باید بتواند به خوبی نقشه آسانسور را بخواند و با توجه به آن اجزا و تجهیزات سیستم را مجددا چیدمان کرده و راه اندازی کند.
  • باید بتواند سیم ها و کابل ها را به پنل ها و موتورها متصل کند.
  • باید قطعات و تجهیزاتی که به تازگی نصب شده است را به منظور اطمینان از این که با مشخصات آسانسور مطابقت دارد، مورد تست قرار دهد.
  • یک تعمیرکار آسانسور باید در صورت وجود عیب و خرابی در موتور، ترمزها، کلیدها، سیستم های کنترل و هر قسمت دیگر به خوبی آن را تشخیص داده و عیب یابی کند.
  • از دیگر وظایف تعمیرکار آسانسور باز کردن قطعات و اجزای آسانسور است که این قطعات را در صورت خرابی کامل برداشته و آن را با قطعات و تجهیزات جدید تعویض کند. البته برای باز کردن و برداشتن اجزا باید از وسایلی از جمله نردبان، بالابر، ابزار برقی یا دستگیره استفاده کند.
  • تعمیر تجهیزات و قطعات در محل خود در صورتی که قابلیت تعمیر داشته باشد.
  • یکی دیگر از وظایف تعمیرکار آسانسور آن است که باید سیستم آسانسور را طبق مقررات ایمنی ساختمان، تعمیر و نگهداری کند.
  • تهیه چک لیست از بازدید قطعات و تعمیرات آن ها
  • باید سوابق سرویس و تعمیرات آسانسور را به دقت نگهداری کند تا برای مراجعات بعدی به همراه داشته باشد.

برد آسانسور چیست و چگونه تعمیر می گردد؟

قسمت اصلی و مرکزی آسانسور برد آن است و انواع مختلفی دارد ولی عملکرد همه آنها یکسان است.  ممکن است مشکلاتی برای این بخش اتفاق بیافتد که بر روی کل سیستم آسانسور تاثیر بگذارد و نیاز جدی برای تعمیر آسانسور وجود داشته باشد. اگر پنل اصلی خاموش گردد نیاز به تعمیر برد آسانسور وجود خواهد داشت. اگر دستگاه خطای نا مشخصی داشته باشد باید برد آسانسور بررسی شود و در صورت لزوم تعمیر آسانسور انجام شود. اگر فرمان هایی که برای آسانسور تعریف می شود قابل اجرا نباشد باید برد دستگاه مورد بررسی قرار گیرد. کنترل سرعت کابین آسانسور توسط برد آن هدایت می شود و در واقع دور موتور دستگاه توسط این بخش هدایت می شود که در صورت تغییر باید نسبت  به تعمیر آسانسور و برد آن اقدام نمود.

تعمیر موتور آسانسور چگونه است؟

  • آسانسور دارای قطعات زیادی است و هر کدام از این بخش ها نیاز به مراقبت دارند و در صورت خرابی هر بخش  تعمیر آسانسور الزامی خواهد بود  هر چه سرعت تعمیر و بررسی خرابی زیاد باشد احتمال آسیب رسیدن به بخش های دیگر کمتر خواهد شد. زمانی که موتور  دچار خرابی گردد حتما نیاز به تعمیر آسانسور وجود خواهد داشت. یکی از علت هایی که موتور آسانسور نیاز به تعمیر دارد عدم توازن در برق رسانی به موتور است برای رفع این مشکل معمولا در تابلو برق آسانسور برای تنظیم ولتاژ، قطعاتی مورد استفاده قرار می گیرد  تا موتور دچار مشکل نگردد و نیاز به تعمیر آسانسور وجود نداشته باشد. 

    اگر موتور بر روی شاسی موتور به درستی قرار نگیرد موجب خرابی آسانسور خواهد شد  و تعمیر آسانسور ضروری خواهد بود. برای اینکه بتوانید عیب های موتور را شناسایی کرده و آنها را برطرف نمایید بهتر است با بخش های مختلف موتور آشنایی داشته باشید:

    • موتور گیرلس
    • فن موتور آسانسور
    • فلکه اصلی موتورگیربکس
    • بلبرینگ
    • دنده برنجی

    عوامل مختلفی می تواند بر عملکرد موتور تاثیر بگذرد و به همین دلیل باید با قسمت های مختلف آن آشنایی داشته باشید و تاثیر بخش ها آسانسور بر هم را به خوبی بدانید. موتور آسانسور بخش مهم و اساسی این دستگاه است و بسیاری از مشکلات بوجود آمده به صورت  مستقیم و یا غیر مستقیم به این قسمت  مربوط می شود. آسانسور یکی از تجهیزات مدرن و کاربردی در ساختمان های  امروزی است.

     

سرویس آسانسور شامل چه مراحلی است؟

 ساختمان های بیشماری در حال حاضر دارای آسانسور هستند .این دستگاه ها نیاز به مراقبت و نگهداری دارند و باید  در مدت زمان های مشخصی سرویس گردند تا نیازمند تعمیر آسانسور  نشوند. در واقع با سرویس کاری در موعد مشخص می توان از تعمیر آسانسور جلوگیری نمود. هر کدام از قطعات آسانسور در زمانی که برای آن در نظر گرفته می شود نیاز به سرویس  دارد و اگر بررسی نگردند ممکن است خسارات های جبران ناپذیری هم برای افراد و هم برای تجهیزات آسانسور ایجاد خواهد شد. سرویس کردن به معنی بررسی عملکرد لوازم و قطعات موجود در آسانسور است تا در صورت داشتن مشکل در عملکرد تعویض و یا تعمیر گردند.

سرویس کار آسانسور

سرویس کار آسانسور به افرادی گفته می شود که می توانند در ارائه خدمات مربوط به تعمیر آسانسور نقش داشته و بهترین این خدمات را برای شما به ارمغان آورند. بدون شک سرویس کاران شرکت ما یکی از باتجربه ترین این افراد هستند که می توانند در کمترین زمان ممکن ایراد و نوع خرابی آسانسور شما را شناسایی کرده و از این طریق اقدام به تعمیر آسانسور شما داشته باشند.